PADOS - Marketing na míru

informace o zpracování osobních údajů

Ochrana osobních údajů, GDPR (Pados s.r.o)

Vážení klienti,
určitě jste se v poslední době setkali s výrazem GDPR (General data protection regulation), který se týká novely zákona 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.
Abychom dostáli všem zákonným nařízením, dovolujeme si Vám oznámit, že na základě našich obchodních vztahů (realizace poptávek a zakázek) nám svobodně a sami poskytujete informace o Vaší osobě a společnosti, za kterou jednáte.

Uchováváme a zpracováváme tak údaje, které od Vás získáme.

  • název společnosti
  • sídlo společnosti
  • IČ, DIČ, bankovní účet
  • poštovní adresu společnosti
  • jméno a příjmení
  • mailovou adresu
  • telefonní kontakty

 
Správcem těchto OÚ je společnost Pados s.r.o., sídlem Muchova 9, 160 00 Praha 6, IČ: 26134004 zapsaná u OR vedeného Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 73186. V případě jakýchkoliv dotazů se na nás můžete obrátit na mailové adrese: info@pados.cz

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv.

  • vzít udělený souhlas kdykoliv zpět
  • požadovat po nás informace o zpracování údajů (jaké OÚ u nás evidujeme ve vztahu k Vaší osobě)
  • požadovat po nás opravu OÚ (aktualizaci, doplnění, opravu)
  • požadovat bezodkladný výmaz OÚ
  • požadovat omezení zpracování OÚ
  • požadovat přenos OÚ ve strojově čitelném formátu
  • v případě pochybností o zákonnosti zpracování Vašich OÚ máte právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů

 
Jak jsme získali Vaše údaje
Vaše osobní údaje (dále jen OÚ) jsme získali při komunikaci s Vámi např., v rámci Vaší objednávky či její realizaci, při Vašich dotazech na námi nabízené služby, kdy se u nás ucházíte o práci, při osobních jednáních apod.
Při návštěvě našich webových stránek dochází ke shromažďování informací, které by mohly zahrnovat stránky, jež navštěvujete nejčastěji, a služby, události nebo informace, které jsou pro vás zajímavé. Můžeme také sledovat stránky, které navštěvujete, když kliknete na odkazy v našich e-mailech. Používáme soubory cookies, aby naše stránky fungovaly efektivně a abychom se mohli neustále zlepšovat a tím zajistit poskytování nejlepších služeb.

Cookies
Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby. Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu. Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.
 
Rozsah osobních údajů a účely zpracování
Zpracováváme a uchováváme OÚ v rozsahu jméno, příjmení, adresa, telefon, email u fyzických osob a plné znění u firemních subjektů, jmenovitě název společnosti, kontaktní osoba, adresa, IČ, DIČ, email, telefon, číslo bankovního účtu. Tyto údaje jste nám svěřili sami v návaznosti na naše předchozí či probíhající obchodní vztahy a to k naplnění některých z uvedených účelů

  • poskytování služeb, plnění smlouvy
  • zasílání informací souvisejících s obchodním procesem  
  • zasílání marketingových sdělení

Vaše OÚ uchováváme po dobu nezbytně nutnou a tou je dle platných právních norem min. 10 let (z důvodů Zákona o účetnictví)
 
Zabezpečení a ochrana osobních údajů
Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.
Předání osobních údajů třetím osobám
K vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci. Pro zajištění zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří umí data ochránit ještě lépe než my a na dané zpracování se specializují. Jsou to poskytovatelé následujících platforem:

  • Facebook
  • Google
  • Seznam

Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace